Cover Image

O nama

Preduzeće KOVAČ MONT d.o.o osnovano je 2003 godine a nastavlja tradiciju s.z.r KOVAČ MONT koja se od 1992 god bavi preradom čelika u gradjevinarstvu. Preduzeće se nalazi u Starim Banovcima i prostire se na površini od 1 hektara zemljišta, od čega je 2000m2 uredjen kancelarijski i proizvodni prostor. Tim mladih i perspektivnih ljudi, okupljenih u preduzeću KOVAČ MONT, koristi svoje znanje i iskustvo prethodnih generacija i spremno je i osposobljeno da kvalitetno odgovori svim zahtevima investitora u oblasti projektovanja, izrade i montaže, a sve prema važećim normama i standardima. Raspolažemo i kvalitetnim voznim parkom za prevoz radnika i materijala do gradilišta.

Za radove na montaži posedujemo:

  • kamione sa kranom
  • Hidraulične teleskopske viljuškare
  • hidraulične korpe i platforme za rad na visini

KOVAČ MONT d.o.o u ovom trenutku zapošljava 60 radnika, i to gradjevinskih i mašinskih inženjera, tehničara, bravara, montera, zavarivača, farbara, dizaličara i administrativnih radnika.

Naša vizija
Postati lider u svim oblastima svog delovanja i postati sinonim za zadovoljstvo kupaca. KOVAČ MONT prepoznaje činjenicu da u današnjem visoko konkurentnom svetu, svaki korak napred mora biti naš najbolji i svaki kupac mora biti tretiran kao naš najvažniji.
Naša misija
Konstantna inovacija i poboljšanje naših proizvoda i usluga. Stvaranje novih tržista i nastojanje da se korisnicima naših usluga i partnerima pruži najbolje u pogledu usluga i finansija.
Sajt koristi kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa kako bi funkcionalnost društvenih mreža funkcionisala, kao i za analizu prometa na web-lokaciji. Pročitajte više na tasteru "Prikaži detalje".
Sajt koristi kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa na sajtu.