Cover Image

Proizvodi

Pod građevinskom bravarijom podrazumevamo sve što se u vašem pogonu , poslovnom objektu , vašoj zgradi ili kući može napraviti od čelika .

- Stepenišne konstrukcije i ograde sa odmorištima i gazištima
- Ograde i kapije oko vaših objekata

Naš stručni tim radi projektovanje, izradu i montažu kapija, ograda, gelendera, terasa, nadstrešnica od kovanog gvožđa. Kovano gvožđe spada u veoma kvalitetean i trajan materijal koji se može zaštiti bruniranjem i farbanjem.

Protivpožarna vrata imaju zadatak da zaštite ljude i materijalna dobra, kao i da spreče širenje vatre na preostale delove objekata u slučaju nastanka požara. Kovač mont proizvodi protivpožarna vrata u standarnim i nestandardnim veličinama u željenoj boji.

Sigurnosna vrata imaju zadatak da zaštite vaš objekat od provale. Proizvodimo sigurnosna vrata u više boja , standardne veličine ili po meri , vršimo ugradnju i servis.

Zaštitite vašu terasu, izlog, vaš kiosk , radnju , čeličnim rolo vratima ili rešetkom. Maksimalna otpornost na udarce i mehanička oštećenja. Garancija 5 godina .

Čelične konstrukcije odlikuje kratko vreme izrade i montaže pošto se veći deo posla uradi u radionicama. Kvalitetno, brzo, povoljno izrađujemo čelične konstrukcije za vaše montažne hale, skladišta, magacine, nadstrešnice.

- Čelične konstrukcije za hale, sportske objekte, magacine
- Metalne konstrukcije za nadstrešnice

Inox se, zahvaljujući svojim osobinama , smatra daleko plemenitijim materijalom od kovanog gvožđa . Pored toga što se može ispolirati do visokog sjaja , inox ili nerđajući čelik usled dužeg kontakta sa vodom ili vlagom ne rđa odnosno ne korodira. To ga čini izuzetno pogodnim materijalom za svestranu upotrebu u izradi ograda, stepeništa, vrata, rezervoara za tečnosti i tako dalje.

Uslužno sečemo i savijamo lim svih debljina na tačnu traženu meru.

Naša vizija
Postati lider u svim oblastima svog delovanja i postati sinonim za zadovoljstvo kupaca. KOVAČ MONT prepoznaje činjenicu da u današnjem visoko konkurentnom svetu, svaki korak napred mora biti naš najbolji i svaki kupac mora biti tretiran kao naš najvažniji.
Naša misija
Konstantna inovacija i poboljšanje naših proizvoda i usluga. Stvaranje novih tržista i nastojanje da se korisnicima naših usluga i partnerima pruži najbolje u pogledu usluga i finansija.
Kontaktirajte nas
Kontakt informacije
Adresa

Ive Andrića 49, 22305 Stari Banovci, Srbija

Sajt koristi kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa kako bi funkcionalnost društvenih mreža funkcionisala, kao i za analizu prometa na web-lokaciji. Pročitajte više na tasteru "Prikaži detalje".
Sajt koristi kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa na sajtu.